Sausjes voor alle smaken: custard

Je desserts smaken lekkerder dan ooit wanneer ze je met custard serveert. 1 portie bevat 0,8 g van je dagelijkse aanbevolen hoeveelheid van 1,5-3 g plantenstanolen.

Voorbereidingstijd 5 min
kooktijd 5 min

4 porties

ingrediënten

50g Benecol Smeren & Bakken margarine

1eetlepel maïzena

300ml sojamelk

2eetlepel lichtbruine basterdsuiker

1/2 tbsp vanille-extract

kookinstructies

koken

1.

Meng wat van de 300 ml soja met maïzena.

2.

Doe de rest van de sojamelk in een zware pan met de basterdsuiker, het vanille-extract en de Benecol® spread met botersmaak.

3.

Wacht tot de Benecol® spread met botersmaak gesmolten is en meng er dan de maïzena onder. Breng langzaam aan de kook en roer constant tot je een dik mengsel verkrijgt.

bekijk alle recepten