Aziatische vis met groente
Witte visfilets met broccoli, paksoi en peultjes


2 porties
ingrediënten

Aziatische vis met groente
test
1 x kleine, rode chilipeper
250g broccoli of asperges
200g in de helft gesneden paksoi
100g peultjes
2 x 150g witte visfilets
2eetlepel tamari
2eetlepel extra vergine olijfolie of koolzaadolie
stuk verse, geraspte gember (1 cm dik)
2eetlepel honing
1eetlepel korianderblaadjes
1 x kleine citroen
kookinstructies
koken
1.
Hak de ene helft van de chilipeper fijn en snij de andere helft wat dikker. Verdeel de broccoli, de paksoi en de peultjes over twee grote vierkanten bakpapier. Leg de vis boven op de groente.
2.
Meng de tamari, de olie, de geraspte gember, de honing, de fijngehakte koriander en de fijngehakte chilipeper in een kleine kom. Strooi dit mengsel over de visfilets. Breng de randen van het bakpapier samen en draai enkele keren om het pakketje goed dicht te knopen.
3.
Leg de pakketjes op een bakplaat in de oven en laat 15-20 minuten gaar worden op 200°. Laat ze afkoelen voor je het bakpapier verwijdert. Strooi er de schijfjes chilipeper en de fijngehakte koriander over. Dien op met schijfjes citroen.